dimarts, de juny 19, 2007

l'haurem de fer militant d'honor, soci protector, sant,...?

Esquerra ja pot anar obrint la bossa per cobrar i en Federico la caixa per a pagar. Es tot un patriota i l'hauríem d'homenatjar, crec que ningú com ell ha fet una aportació monetària tan abundant i, a més, vol repetir!!!!
Ja tenen feina els serveis jurídics.

El periodista de la Cope, Federico Jiménez Losantos, ha acusat el president del PPC, Josep Piqué, de "pactar con los de Hipercor", en referència als pactes entre Esquerra i el PP a diversos municipis catalans, que Piqué ha atribuït a l'objectiu de trencar "el cordó sanitari" que pateixen els populars a Catalunya. En aquest sentit, Losantos ha lamentat que "el único cordón sanitario que padece el PP en Catalunya ha sido Piqué", ja que, a criteri del periodista, "ha hundido Lérida y se ha cargado Gerona", fet que ha provocat que, "de quatro províncias, dos ya no existan para el PP".

"Y sigue, ahora va por Tarragona y los escombros de Barcelona", ha afegit Losantos, a més de recordar que el president del PP "quiere repetir... claro, hombre! dado tu éxito, Piqué, es lógico que quieras repetir". "Un éxito extraordinario, del nacionalismo, claro", ha sentenciat de manera irònica el periodista.

El periodista, d'altra banda, ha donat a Piqué "argumentos para no pactar con Esquerra", com ara, "por ejemplo, Esquerra es la que pactó con la ETA que en Catalunya no se matará, salvo si acaso a los del PP y en Aragón y en Valencia, sí". En aquesta mateixa línia, el periodista ha remarcat que "hoy hay un aniversario, no sé si va a ir Piqué... es el de Hipercor, una de las grandes matanzas de la ETA... en Barcelona... ". "¿Esto es un argumento? ¿pactar con los de Hipercor?", ha preguntat Losantos, a més de concloure que "¿es sanitario, es cordón o es soga de horca? ¿qué es Piqué?".

e-noticies.com

1 comentari:

en Ferran ha dit...

De debò que el tema Losantos i COPE en general és per flipar. No entenc com a l'Europa del segle XXI és pot permetre tanta mentida i tant d'insult. És indignant.