diumenge, de desembre 16, 2007

15 dies i deja vu

Han passat tantes coses en quinze dies, mani 1-D, execució d'ETA i consegüent onada espanyolista coincident amb el 6-D, fins i tot el PP s'ha tret la seua carassa democràtica i s'ha atrevit a fer allò que el PSOE va intentar i no va aconseguir, el tancament de tv3 al País Valencià...
Quinze dies i tantes coses a dir i jo de feina fins a dalt, exàmens, correccions, compromissos diversos i l'inevitable refredat de les primeres gelors de desembre.

Hi ha coses que no canvien i que van a més, (uns creen l'ambient-pp-, altres s'ho miren i no actuen -psoe-, i altres executen- feixistes-) fins quan?

mireu això:

Testenguaret. | Retroenllaços. | diumenge, 16 de desembre de 2007 | 08:35h
Nou atac feixista, ara a Sueca, segons informa Levante-EMV, una vintena de membres del GAV atacaren el Casal Jaume I de Sueca mentre es feia la presentació del llibre “Èric i l’exèrcit del Fènix” amb el propi Èric Bertran. Els atacants feriren de consideració a diferents assistents a l’acte que necessitaren d’atenció mèdica d’urgències. Els atacants utilitzaren cascos de moto i cadenes mentre increpaven els assistents i al propi Èric Bertran. A hores d’ara no s’ha realitzat cap detenció. No és la primera volta que el Casal Jaume I de Sueca ha estat atacat, fa uns dies va patir un atac fals de bomba.

Més informació ultimtocteatre

cucarella | diumenge, 16 de desembre de 2007 | 12:11h

Quan el PSOE de Juan Lerma va arrasar al País Valencià en aquelles primeres eleccions al Parlament Valencià, calia esperar que per fi s’aturaria la violencia terrorista de l’espanyolisme blavero; calia esperar que s’acabaria la impunitat amb què aquest terrorisme havia actuat al País Valencià gràcies a la UCD; calia esperar que, per fi, coneixeríem els autors i els còmplices de l’atemptat terrorista a Joan Fuster. En comptes d’això, però, Juan Lerma va aprovar l’himno que canta “para ofrendar nuevas glorias a España nuestra región supo luchar”, i que l’extrema dreta brama amb tanta passió espanyolista.

Avui el PSOE no governa la Generalitat Valenciana. Però Governa a Espanya, i al capdavant de la Delegación del Gobierno hi ha un militant del PSOE, Antonio Bernabé. Continuen les bombes i les agressions a partits polítics i sindicats, entitats culturals i persones per part de l’espanyolisme blavero. I avui Bernabé, com abans Lerma, calla I deixa fer als terroristes espanyols. Sens dubte perquè està convençut que fan un gran servei a la “unidad de España”. Sens dubte està convençut, com el terroristes que entraren al Casal Jaume I de Sueca, que Éric Beltran ha de morir a la foguera, perquè el foc no fa cosconelles: mata. L’Éric, doncs, ha de morir i tots els qui defensem la mateixa nació que l’Éric també. I qui diu morir a la foguera diu morir d’una bomba a la porta de casa o d’una pallissa en tornar-te’n cap a casa.

No ha canviat gens la cosa. Avui com abans, el PSOE dóna el mateix suport a la callandeta al terrorisme blavero. I tots dos, espanyols ultres de GAV i espanyols progres del PSOE, canten abrandats la cançó que els agermana en el mateix objectiu estratègic, amb l’acció terrorista d’uns i amb l’omissió democràtica dels altres: “Para ofrendar nuevas glorias a España”.