dissabte, de febrer 07, 2009

PICA'M I ELS POBLES DE LA COSTERA


Havia vist el nº 0 i ara que aquesta setmana han començat amb el primer número toca donar-los a conéixer, grans col·laboracions i bons reculls d'articles.

Se n'ix, això sí, com sempre, la figura de Pep Gimeno "Botifarra", escolteu sinó el que diu dels pobles de La Costera, real com la vida mateixa...

banner600x60

Pica’m és un espai digital que naix amb vocació majoritària i intenció d’utilitzar les últimes novetats tecnològiques. El nostre és un producte modern i fresc, obert a tota la societat valenciana, que vol crear i provocar temes per al debat. Pica’m és el pal de paller del món informatiu valencià.

L’equip que conforma Pica’m està format per un ample grup de professionals de les noves tecnologies i la comunicació que aposta per un nou mitjà de comunicació valencià en el que se senten representats els valencians i les valencianes del segle XXI.

Pica’m és, en definitiva, una altra manera d’entendre la informació.

Pica’m som: Carles Andrés, Maria Josep Picó, Harca, Vicent Ibànyez, Ignasi Mora, Toni de l’Hostal, Alfons Llorenç, Xavi Bellot, Víctor Labrado, Vicent Contrí, Voro Sendra, Josep M.Ganyet, Vicent Sangermés, Artur Balaguer, José Antonio Monteagudo, Vicent Galduf, Tona Català, Pere Fuset, Guillem Sanchis, Javier Ubieto, Nando Morales, Javi Serra i el gran Pep Gimeno “Botifarra”

PEP GIMENO: ELS POBLES DE LA COSTERA

2 comentaris:

Vicent Terol ha dit...

Molt bo el Botifarra! És un niu de cultura popular!

Salutacions des de Xàtiva.

carlos ha dit...

Rotglà capital de la Costera!