dijous, de febrer 19, 2009

NO N'HI HA PROU AMB LA FELICITAT, EXIGIM EUFÒRIA!!!!

Amb aquesta proclama ens atrapa Mazoni en una de les seues últimes cançons, esperarem fins la setmana que ve per aconseguir el seu nou treball en VINIL!!!!

Esperem que els companys de l'Escorxador ens els porten al sud profund, i als Manel també, per demanar que no quede...

DILLUNS, 16/02/2009 - 06:00h

Mazoni: 'No totes les cançons han de ser píndoles de felicitat'

Jaume Pla, cantant del grup de la Bisbal d'Empordà, parla amb VilaWeb del nou disc

Els bisbalencs Mazoni, encapçalats per Jaume Pla, fan un pas endavant amb el quart disc (el tercer en català), 'Eufòria 5 - Esperança 0'. Si bé, als treballs anteriors, hi predominaven les melodies pop, en aquest aposten pel rock, la contundència i l'experimentació. També canvien de rumb les lletres, que prenen un aire més social. En aquesta entrevista amb VilaWeb, Pla diu: 'Les cançons són històries dures però no és un disc excessivament fosc.'

Fent servir un símil futbolístic, Mazoni critica que la societat actual només pensi a cercar la satisfacció immediata, i recorda que, 'a vegades, cal una certa constància perquè les coses surtin'. Insectes suïcides, futbolistes tramposos, una caputxeta del segle XXI que trafica amb drogues, bruixes..., són alguns dels personatges que es passegen per les deu cançons del disc, en què col·laboren Sanjosex, Guillamino, etc.

En principi el disc havia de sortir l'1 de febrer, però finalment no serà fins el dia 23. Ara, els impacients poden comprar-lo als concerts del grup i poden escoltar-ne les cançons a l'espai de Mazoni a Last.fm.


Portada del disc.
+ Web oficial de Mazoni.
+ Last fm de Mazoni: Eufòria 5 - Esperança 0'.
+ Myspace de Mazoni.