diumenge, de maig 03, 2009

Barxeta, Premi Joan Pellicer 2009

Pep Gimeno “Botifarra”, Premi Joan Pellicer 2009

Classificat com a: Notícies, Medi Ambient — ValldignaDigital @ 5:55 am Editar això

El guardó atorgat per l’Associació en Defensa del Massís del Boscarró -ADMB, ha estat concedit en la seua primera edició al cantaor d’estil socarrat Pep Gimeno, “El Botifarra”. L’escriptor Toni Cucarella ha estat l’encarregat de fer el parlament introductori als premis en nom de l’entitat convocant. Gimeno ha estat reconegut per la seua trajectòria en la defensa de la cultura popular i el patrimoni medioambiental. El premi l’ha rebut de mans de Lluís Seguí, President de l’Assossiació. IMATGES

Feliu Ventura ha disculpat la seua presència a Barxeta per imprevistos d’última hora. El grup d’Ontinyent “La Gent del Desert” i els també socarrats “Mil Batalles” han possat el punt i final a la diada convocada hui a La Costera que ha acabat a les dues de la matinada als sons d’una Muixaranga. Parlament de Toni Cucarella -ADMB, publicat a Llibertat.cat.

En record de Joan Pellicer - Barxeta 2 de maig -ANNAnotícies

4 comentaris:

carlos ha dit...

Està molt be que es faça un homenatge al gran Joan Pellicer.El poble de Barxeta i en concret l'Associació en Defensa del Massís del Boscarró ens a donat una lliçó.L'organització del concert ens fa gaudir de la nostra llengua.Visca la terra!!!!!!!!!!

Josep Perucho ha dit...

per millorar: que no s'allargue tant l'acte, que a les dues feia una gelor...

carlos ha dit...

contestació a Josep: no serà que ets massa vell?

Josep Perucho ha dit...

Jo vaig davant, però tu véns darrere...