diumenge, de març 09, 2008

El Pirineu a la xarxa - vilaweb d'avui

Un diari en línia i una plataforma de blocs informen de l'actualitat d'aquesta part del territori

Una plataforma de blocs i un diari en línia han irromput fa poc a la xarxa amb l'actualitat informativa dels Pirineus. Són projectes d'Edicions Salòria, que ha debutat recentment a internet amb la intenció de consolidar-se com el principal grup de comunicació pirinenc. Blocairesdelpirineu.com aplega blocaires d'aquesta part del territori, amb coses a dir sobre la realitat política i social, i també amb blocs de caire més personal. El diari en línia Viure els Pirineus és hereu de la revista en paper que du el mateix nom, i inclou principalment notícies locals, tant de política, com socials i culturals.

Dirigit pel periodista de la Seu d'Urgell Marcel·lí Pascual, el diari ambiciona cobrir l'actualitat de la vegueria de l'Alt Pirineu, i té corresponsals a diferents comarques.

Una de les seccions amb és èxit del diari és la de vídeos, que inclouen reportatges de tot tipus, des de literatura fins a fenòmens meteorològics, passant per esdeveniments culturals.

A la publicació també hi ha un recull de recursos sobre turisme, costums i tradicions dels Pirineus, i un directori de les poblacions del territori.