divendres, de juliol 28, 2006

Trobada de joves socialistes a Alacant

Bon dia companys,podria ser interessant escriure alguna cosa sobre la trobada de les joventuts socialistes, fins i tot fent paralelismes amb l'EMF a València, la gestió dels recursos és similar o pitjor.
M'explique, he sabut de gent que ha passat pel campus, on estaven allotjats els 4000 participants i que s'ha emportat a casa 8 o 10 tendes de campanya noves, abandonades, abans que els operaris procediren a la neteja de l'espai, les estaven desmontant per llençar-les!!!!
Es veu que els pijos sociolistos no han sabut desmontar una tenda de campanya, plegar-la correctament, dipositar-la a un contenidor i fer una aportació monetària mínima per enviar aquestos milers de tendes de campanya als diversos llocs del món amb necessitats urgents Sahara, LÍBAN, Indonèsia, Centreamèrica...
Aquesta és la seua gestió correcta dels recursos, tendes de campanya d'un sol ús? On és la seua solidaritat, sostenibilitat i treball per fer progressar el món? Sols trobar-se per a que els dirigents polítics es facen la foto, talment els peperos amb el Papa a València.

2 comentaris:

Misteri d'Elx ha dit...

Yo pa mi que vosté no ha llegit cap llibre de Chimo Llanusa ni de Lleopolt Peñarrocha, que ahí dixa ben clar la teoria de mossàrap que ve del llatí i no del català infame del nort. Ya ho deia Sant Visent: "Bona gent, Tot el que s'opose al plan de Porchinos està en contra de mi i del Sant Pare! Chof! Catapum!". Senyor Tormo, és bosté un traidor i un collaborasioniste. Quatre coses té València que al món envecha li fan: lo micalet, la snyera, la llocha y el ratpenat.

El blavero anònim

ximotormo ha dit...

pozí,senyó nònim.Sí que he escoltat "in live" una conferència de l'horrorable Lleopolt sobre el mossàrab que feia venir oix, arcades i apretons.