dimecres, d’octubre 03, 2007

CORRELLENGUA A ELX 2007

EL CATALÀ COM A ELEMENT D'INTEGRACIÓ I DE COHESIÓ

PEL NOSTRE VALENCIÀ, EL CATALÀ DE TOTS !!

El Correllengua és la iniciativa per la llengua que anualment mou més persones arreu del país; prova d'això és l'èxit de participació de l'any passat, que va mobilitzar més de 300.000 persones, realizant-se més de mig miler d'actes arreu del país.


dijous,4 d'octubre a les 10:30hores: Arribada del Correllengua al Gran Teatre, amb l'actuació del grup “pallassomania” d'Elx, presenta l'obra “DE NASSOS” Teatre participatiu. Aquesta obra està dirigida per als xiquets i xiquetes d'infantil del col·legis de Primària. Una animació plena de sorpreses, jocs, fantasia i moltes altres coses, però, sobretot, molta diversió. Una meravellosa còmedia, en la que fará falta, l´ajuda de tots els xiquets i on podrem disfrutar tant els menuts com els grans. Duració: 1hora aproximadament.


dijous, 4 d'octubre a les 20:00hores: Eixim des de el Casal amb la flama del Correllengua a les 19:45hores.....Concentració a la porta de l'Ajuntament. Arribada del Correllengua al saló de plens de l'Ajuntament d'Elx, lliurament de la flama del Correllengua a l'alcalde d'Elx i lectura del manifest per la llengua a càrrec de joves de la ciutat. Actuació de la colla de dolçainers i tabaleters.


dijous, 4 d'octubre a les 21:00hores: Arribada del Correllengua al Casal Jaume I d'Elx, actuació de “POT de PLOM” teatre presenta:
CON LA IGLESIA HEMOS TOPAO!” un monòleg de Xavi Castillo.
http://www.potdeplom.com/ca/espectacles/iglesia.html.
També hi haurà “picadeta”