dissabte, de juny 16, 2007

tu tries: espanya vs unicef, amnistia internacional, ...

Jo ho tinc claríssim, veient qui defensa la unitat d'Espanya i al mateix temps critica i veta organismes i entitats com UNICEF i AI per promoure l'ús de preservatius i per defensar l'avortament en casos límit.
El millor al final, resulta que poden intervenir en afers públics i que ningú els puga criticar el funcionament intern, jo els aplicava la llei de paritat al mateix temps que la llei de partits i els il·legalitzava.
I si s'enfaden que el consell de seguretat de l'ONU envie els cascos blaus i derroque la dictadura teocràtica del Vaticà, per ser incompatible amb els drets humans i la democràcia.

Com deia el diputat Labordeta: " A la mierda"


L’arquebisbe diu que la unitat d’Espanya és un assoliment que només els insensats menyspreen
- Critica veure-la com «relíquia del passat»

L’arquebisbe de València, Agustín García-Gasco, insisteix en la seua carta d’aquesta setmana en les orientacions polítiques als fidels al defensar la unitat d’Espanya com «un gran assoliment històric i cultural» i reclamar la solidaritat entre les comunitats autònomes. Per al prelat, aquest «gran assoliment » avui «es pot i s’ha de seguir proposant a la intel·ligència i a la llibertat de les persones i dels grups socials». En aquest sentit, afirma que la unitat d’Espanya, « mantinguda durant segles», «és un llegat històric que no podem menysprear» . «Un assoliment social que només els insensats menyspreen» , diu en altre moment de la pastoral.
En un moment que estan d’actualitat les negociacions entre partits per al govern de Navarra, l’arquebisbe dedica la seua carta a la unitat d’Espanya. Durant la recent campanya electoral, el PP va alertar del risc de ruptura d’aquesta unitat si la coalició nacionalista es feia amb el poder en la citada comunitat. En la seua carta, García-Gasco assenyala com «en l’Espanya d’avui s’està produint una preocupant dinàmica» . I explica: «Mentre els nacionalismes radicals volen imposar per tots els mitjans com òbvies les seues més que discutibles propostes de separatisme, qui proposen la unitat de la nació són presentats com relíquies del passat, privats d’arguments intel·ligents» .
El prelat atribueix aquest fet a una «deformació comunicativa» i, enfront d’ella, proposa reconèixer que la unitat d’Espanya «és un gran assoliment històric i cultural que avui es pot i s’ha de seguir proposant» .
En aquesta línia, García-*Gasco anima a «desemmascarar els radicalismes ideològics que acompanyen certes propostes i que consideren la destrucció de la unitat d’Espanya com pas previ per a imposar en un territori les seues utopies polítiques» . Aquest tipus d’ideologies «han donat lloc als totalitarismes més funests en altres parts del planeta» , sentència.
La carta es titula El valuós és construir i en ella el prelat convida «decididament» a conrear la «ètica política de l’amor al bé de la pròpia nació, que suscita comportaments de solidaritat renovada per part de tots» .
La carta de l’arquebisbe s’emmarca en una sèrie de pastorals redactades amb posterioritat a la instrucció Orientacions morals davant la situació actual d’Espanya, de la Conferència Episcopal (CEE), en les quals ha incidit en aspectes de l’actualitat pública, com el terrorisme. L’episcopat defensa la participació de l’Església en el debat públic, en contra dels sectors socials que reclamen el seu manteniment en l’esfera privada de les persones.