dimarts, de juny 03, 2008

AVUI JORNADA REIVINDICATIVA INSTITUTS OBERTS 24H


Avui obrim els centres durant 24h, els instituts d'Elx, en defensa de l'escola pública.
Els companys de l'IES Misteri d'Elx hem decidit en assemblea mobilitzar-nos i afegir-nos a la iniciativa de la Plataforma per l'ensenyament públic. Nosaltres ens tancarem de 15h a 21h.

COMUNICAT

El claustre de professors de l'IES Misteri d'Elx s’ha reunit en assemblea al dia d'avui per tal de valorar les últimes decisions preses per la Conselleria d'Educació valenciana, d’entre altres:

· La calamitosa implantació en la nostra comunitat de la LOE, sense apenes planificació ni participació,

· Un Pla Èxit (classes de repàs en les mes de juliol) improvisat, impost al professorat i una burla per a les famílies,

· Una assignatura com a Educació per a la ciutadania, que haurà de ser impartida en anglès el que comportarà una sobredotació pressupostària innecessària, a més d'imposar al professorat una sèrie d'anacròniques obligacions i exigències.

Totes aquestes mesures han motivat la reacció unànime de tota la comunitat educativa, de la qual ens fem ressò amb aquest acte.
En consequència, l’assemblea ha decidit convocar per a demà, dimarts 3 de juny, un tancament des de les 15 hores i fins a les 21 hores en el nostre centre, en un acte reivindicatiu per la defensa de l'ensenyament públic.
A partir de les 18 hores, tot l'alumnat que ho desitge, de 2n de Batxillerat, que estiga preparant els exàmens de selectivitat podrà assistir al centre per a resoldre dubtes.
A partir de les 20 hores, tots els pares i mares que així ho desitgen podran acostar-se al centre per a ser informats de la situació, a més de per a donar mostres del seu suport.
Finalment us comuniquem que durant el primer esplai del dimecres, dia 4 de juny, celebrarem una concentració al pati de l'institut com a acte públic de protesta i de conscienciació.
A més invitem a qui ho vullga a l'assistència a la manifestació que ha sigut degudament sol·licitada i convocada per les organitzacions sindicals i abonada per l'Associació Local de Pares i Mares de la nostra ciutat, que tindrà lloc dimarts que ve, dia 10, a les 19 hores a la ciutat d'Alacant.

Elx, a 2 de juny del 2008


mireu el que diu la premsa:

http://eselx.com/ficha.aspx?id=14569&canal=noticias
http://www.laverdad.es/alicante/20080603/elche/guardia-20080603.html
http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2008060300_13_761770__Elche-Huelgas-japonesa-Elche-contra-gestion-Consell-educacion
http://noalaconcertacion.blogspot.com/