diumenge, de gener 13, 2008

AVUI A ELX PER TV3, UN ÈXIT DE CONVOCATÒRIA

Com molt bé explica vilaweb avui un èxit de convocatòria davant de la gent del PP. Un parell ha vingut a provocar, sense èxit i molta gent s'ha arrimat a preguntar i informar-se, molts dels quals han signat per reclamar TV3, despistats, curiosos, esquizofrènics o simplement que n'hi ha qui no sap què signa, vota, o fa.

La notícia en...

http://www.diarioinformacion.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2287_13_711763__Elche-Firmas-para-poder

http://www.laverdad.es/alicante/20080114/elche/firmas-sindic-greuges-20080114.html

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=2697379
http://www.avui.cat/article/cultura_comunicacio/18545/accio/suport/tv/pais/valencia.html

http://www.eselx.com/ficha.aspx?id=12515 (FOTOS DE L'ACTE)

10 FOTOS DE L'ACTE:
http://www.ringo.com/photos/share/photo.html?photoId=251469430&id=jj941dOUq6y0

Un centenar de persones es concentren a Elx per reclamar TV3

La setmana entrant es lliuraran les signatures recollida fins ara al Síndic de Greuges

El col·lectiu Volem TV3 d'Elx ha fet avui al matí una concentració a les portes del Centre Municipal de Congressos, on el PP hi feia el primer acte de precampanya. Un centenar de persones s'hi han aplegat i el col·lectiu també ha aprofitat per instal·lar una taula de recollida de signatures contra el tancament de les emissions de TV3 al País Valencià. A les dues taules instal·lades fins avui, ja s'han recollit més de tres-centes signatures de suport.

Totes aquestes signatures es faran arribar al Síndic de Greuges d'Alacant durant la pròxima setmana. Demà mateix, la taula es tornarà a instal·lar, coincidint amb l'acte de presentació d'Iniciativa del Poble Valencià farà al Centre de Congressos d'Elx. En aquesta taula s'informa els ciutadans sobre el tancament del repetidor de la Carrasqueta, que distribuïa des de feia més de vint anys el senyal de TVC.

Segons membres del col·lectiu amb qui ha parlat VilaWeb, alguns simpatitzants del PP que han acudit a l'acte de precampanya han signat a favor de la represa de les emissions. Els càrrecs del partit no han entrat per la porta principals, ans per la del darrere.

Les mobilitzacions al País Valencià no s'aturen. Divendres vinent, a la plaça d'Espanya d'Alcoi s'hi farà una concentració per reclamar la llibertat d'expressió. Dissabte, es repetirà la convocatòria a Alacant, a la plaça de l'Ajuntament.